سردار حسین رحیمی در جمع خبرنگاران گفت: از صبح امروز سهشنبه چهاردهم آبان ماه، طرح ساماندهی ترافیکی موتورسیکلت سواران از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ به مرحله اجرا و با موتورسیکلت سواران در صورت تخلف، برخورد می شود.
وی ادامه داد: هدف پلیس از اجرای طرح ساماندهی، برخورد با موتورسواران یا توقیف نیست اما با موتورسوارانی که باعث ایجاد مشکل می شوند، برخورد می شود.
سردار رحیمی ادامه داد: پلیس هیچ مخالفتی برای استفاده از موتورسیکلت ندارد. این وسیله، وسیلهای برای امرار معاش بسیاری از شهروندان است، اما آنچه که مهم است رعایت قانون و مقررات است، بنابراین موتورسیکلت سواران باید قوانین را رعایت کنند.
فرمانده انتظامی پایتخت با اشاره به آمار بالای کشته شدگان هنگام موتورسواری گفت: بالغ بر ۴۵ درصد از کشتههای حوادث رانندگی مربوط به راکبان موتورسیکلتها است. همچنین ۲۰ درصد از عابران پیادهای که جان خود را از دست میدهند، با موتورسیکلتها تصادف کردهاند.
وی افزود: ما نه میخواهیم موتوری توقیف شود و نه میخواهیم کسی را جریمه کنیم. آنچه که مهم است این است که موتورسیکلت سواران قانون را رعایت کنند.
اولین نظر را شما ثبت کنید :)